Kjær kravler i sikkerhed

Simon Kjær og Wolfsburg besejrede Stuttgart, der havde William Kvist på bænken hele kampen

Kjær fik sejren (Foto: AP)
Kjær fik sejren (Foto: AP)

Der blev intet danskeropgør lørdag eftermiddag, da Wolfsburg og Stuttgart indledte anden halvdel af Bundesligasæsonen.

For mens Simon Kjær spillede i det centrale forsvar, sad William Kvist på bænken gennem hele kampen.

Se mere:

Se også: Dansk Bayern-talent roses til skyerne

Simon Kjær havde via 2-0 sejren mest at glæde sig over efter opgøret. Den 23-årige danske landsholdsspiller efterlod et særdeles positivt indtryk. Han spillede med stor udstråling og sikkerhed i bagkæden hos Wolfsburg, der er i færd med at kravle opad i tabellen.

William Kvist fik en overbelastningsskade i foden i november, og den skade er han endnu ikke kommet helt over. Derfor var han på bænken, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger går der endnu op til tre uger, før han finder storformen hos sydtyskerne.

Flere danskerpoint
Hos Hoffenheim, der kæmper for overlevelse i bunden, spillede Jannik Vestergaard hele kampen i det centrale forsvar. Han pådrog sig en advarsel og var med til at sikre ét point via nulløsningen mod Gladbach.

Bo Svensson fik også gult for Mainz, der også endte med en nulløsning mod Freiburg.

Smal Bayern-sejr
Bayern München fik en smal, men fortjent 2-0 sejr over oprykkerne fra Greuther Fürth. Javi Martinez og Mario Mandzukic sørgede for scoringerne.

Der var endnu ikke plads i den stjernebesatte Bayern-trup til den 17-årige Pierre Emile Højbjerg. Han har imponeret på træningslejren op til forårssæsonen, men må vente på sin officielle debut.

Men som Bayerns talentchef, Michael Tarnat, fortalte Ekstra Bladet forleden, har stortalentet muligheden for at vise sig frem her i foråret, hvor han fast skal træne med førsteholdstruppen.

Bayer Leverkusen forsøger at holde trit med Bayern i toppen. Det blev en komfortabel 3-1 sejr over Frankfurt. Derved er der fortsat en afstand på ni point mellem de to øverste i Bundesligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer