Kahlenberg tilbage i startopstillingen

Simon Kjær er ude af truppen, mens Thomas Kahlenberg starter inde i eftermiddagens kamp mod Freiburg - Ken Ilsø med fra start mod Bayern München

Thomas Kahlenberg er med fra start for Wolfsburg. (Foto: AP)
Thomas Kahlenberg er med fra start for Wolfsburg. (Foto: AP)

Simon Kjær har spillet to gode landskampe for Danmark - men den danske landsholdsforsvarer må erkende, at nu melder hverdagen i Wolfsburg sig.

Danskeren er trods defensive problemer i Wolfsburg helt uden for truppen i dagens kamp mod Freiburg.

Kjær er noteret for en enkelt kamp fra start hos Felix Magaths tropper i løbet af de syv første spillerunder, mens han to gange er blevet skiftet ind.

Til gengæld er landsholdskollega Thomas Kahlenberg lidt overraskende med fra start på den defensive midtbane. Kahlenberg sad på bænken i alle 90 minutter i Wolfsburgs seneste kamp, 0-3-nederlaget mod Schalke før landskamppausen. Kahlenberg er noteret for fire kampe for Wolfsburg-mandskabet i denne sæson.

Læs også:

Dortmund forbyder Schalke-fans at flage

Ken Ilsø er for sjette gang i denne sæson - for tredje gang i statopstillingen - med hos oprykkerne Fortuna Düsseldorf, der efter en glimrende sæsonstart kommer på hidtil sværeste opgave hjemme mod suveræne Bayern München.

Bo Svensson får sin sæsondebut for Mainz, der spiller ude mod Leverkusen.

Fredag aften sad Jannik Vestergaard på bænken, da Hoffenheim spillede 3-3 mod Greuther Fürth, der sendte Tobias Mikkelsen på banen i de sidste ti minutter af kampen.

Eftermiddagens kampe fra Bundesligaen kan følges på ekstrabladet.dk her.