Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Svært marked: Kjær får chancen i Wolfsburg

En gang til: Felix Magath og Simon Kjær har talt ud - danskeren får ny chance, mens agenten stadig leder efter ny klub

Kjær klar til at gribe chancen (Foto: AP)
Kjær klar til at gribe chancen (Foto: AP)

Hans højeste ønske var at komme væk. Langt væk fra Felix Magath og Wolfsburg. Drømmen er endnu ikke gået i opfyldelse, og lige nu ligner det blot et håb, der ikke realiseres.

Der er godt nok 16 dage, til transfervinduet lukker, men nu er den kontroversielle Wolfsburg-manager ved at indstille sig på, at Simon Kjær også er i klubben efter 1. september, hvis der altså ikke sker et mirakel de kommende uger.

For selv om Fenerbahce, Malaga, Lille og Fiorentina har været de stærkeste bejlere, har ingen af klubberne været indstillede på at opfylde Wolfsburgs priskrav og Simon Kjærs lønkrav.

Se mere:

Se også: Morten Olsen tror på gode klubskifter

– Det var aftalen, han skulle væk. Men markedet er ikke til det. Intet har været muligt at realisere for Simon, forklarer Felix Magath.

En anden rolle
Derfor er Wolfsburg-manageren parat til igen at indlemme danskeren i sin trup.

– Jeg har forklaret Simon, at han er nødt til at tilpasse sig os. Han har en anden rolle hos os end på det danske landshold. Det er vigtigt, han indser det, siger han.

Se også: Se også: Storklub byder på Kjær Storklub byder på Kjær

Simon Kjær træner allerede med holdkammeraterne og skal nu kæmpe for en plads på mandskabet.

– Jeg har fået talt rigtigt godt med Magath, og vi har givet hinanden håndslag på en slags ny begyndelse.

Man skal gribe de chancer, man får, og det er jeg parat til at gøre, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

– Det har været nogle meget forvirrende uger siden sommerferien med masser af rygter om klubber, og min agent arbejder stadig på at finde en anden klub. Men hvis der ikke dukker noget rigtigt interessant op, så ved jeg nu, at jeg har en reel chance for at spille mig ind som stamspiller her i Wolfsburg, ligesom jeg jo var det i forrige sæson. Så er min indstilling selvfølgelig, at så er jeg 100 procent Wolfsburg-spiller – og Bundesligaen er jo en utroligt stærk liga at spille i, uddyber han.

Ned i hierarkiet
Selv om Simon Kjær er tilbage i varmen og træner med den professionelle trup i Wolfsburg, skal han slet ikke gøre sig forhåbninger om at være med fra start i sæsonpremieren lørdag 25. august, når William Kvist og Stuttgart er modstanderen.

Magath har spillet med de to nyerhvervelser Naldo og Emanuel Pogatetz i det centrale forsvar i den seneste tid i optakten til Bundesliga-sæsonen. Og den formation starter han helt sikkert også med mod Stuttgart.

– Hvis Simon viser god indstilling og præsterer på træningsbanen, vil han naturligvis have mulighed for at spille sig ind på holdet, proklamerer Felix Magath.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen