Arnesen går på spillerjagt

HSV bliver i Bundesligaen, og Frank Arnesen undgår at blive den første sportschef, der rykker ned med klubben

Frank Arnesen og HSV reddede livet. (Foto: Ernst van Norde)
Frank Arnesen og HSV reddede livet. (Foto: Ernst van Norde)

Nogen stor fodboldoplevelse var det ikke, da Hamburger Sport-Verein lørdag eftermiddag spillede 0-0 mod Mainz.

Men alligevel er der stor glæde i den nordtyske fodboldmetropol efter kampen, for med FC Kölns samtidige nederlag i Freiburg er nedrykningsfaren endegyldigt afblæst for HSV i denne sæson.

- Jeg havde det ene øre på stadion og det andet øre i Freiburg, siger HSV's danske sportsdirektør Frank Arnesen til Hamburger Morgenpost.

- Jeg er meget glad. Specielt på vores fans' vegne, for de har hele tiden været bag os og støttet os - også når vi ikke har spillet den slags fodbold, de gerne ville se.

Se også: Rehhagel satser på fodboldguderne Se også: Rehhagel satser på fodboldguderne

Frank Arnesen er i gang med at større generationsskifte i Hamburg, hvor en række løntunge spillere blev skiftet ud før sæsonen. Nu følger flere efter i form af blandt andre David Jarolim og Mladen Petric.

Men udskiftningen er ikke gået sporløs hen over holdet, der har spillet en skuffende sæson.

- Jeg er meget lettet. Og jeg er glad for, at jeg ikke bliver den første sportschef, der tager HSV med ned i 2. Bundesliga. Men vi kan ikke være tilfredse. Vi skal kravle opad, og europæisk fodbold må være vores mål, lyder det fra Frank Arnesen.

Med status som bundesligahold sikret kan danskeren nu intensivere jagten på nye spillere.

Se også: Bayern-reserver slår Kvist og Stuttgart Se også: Bayern-reserver slår Kvist og Stuttgart

Den første bliver den tidligere landsholdsmålmand René Adler, der er klar til at skifte fra Bayer Leverkusen, men som ikke har villet skrive kontrakten under, før det var sikkert, at det ikke bliver sekundafodbold i næste sæson.

Og flere skal følge efter.

- Vi må se, hvad der er muligt. Jeg kan jo ikke tilbyde europæisk i næste sæson. Men det kan jeg måske i sæsonen derefter, håber Arnesen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere