Ken Ilsø holder liv i Düsseldorfs drømme

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Ken Ilsø sikrede med et mål Fortuna Düsseldorf et uhyre vigtigt point

Ken Ilsø og Düsseldorf ligner et hold, der skal spille om oprykning til Bundesligaen. (Foto: Polfoto/Jesper Nørgaard Sørensen)
Ken Ilsø og Düsseldorf ligner et hold, der skal spille om oprykning til Bundesligaen. (Foto: Polfoto/Jesper Nørgaard Sørensen)

Med et pragtmål direkte på frispark sørgede den danske angriber Ken Ilsø for, at Fortuna Düsseldorfs håb om at rykke op i Bundesligaen stadig er realistisk.

Ilsøs fjerde sæsontræffer gav den meget vigtige udligning til 1-1 på udebane mod Greuther Fürth, og dermed kan Düsseldorf selv afgøre, om klubben skal slutte på den tredjeplads, der giver to knald-eller-fald kampe mod nummer tredjesidst fra Bundesligaen.

Det bliver enten FC Köln eller Hertha Berlin.

Fortuna Düsseldorf har på tredjepladsen 61 point, det samme som Paderborn, der har en målscore, som er 15 mål dårligere. Dermed vil en sejr over MSV Duisburg i sidste spillerunde være nok for Ilsøs hold.

Medvirkende til den gode position er også, at St. Pauli dummede sig gevaldigt på udebane mod Dynamo Dresden, som ikke har andet end æren at spille for.

Med en sejr kunne Hamburg-holdet have kommet op på 62 point og dermed have haft afgørelsen i egne fødder.

Men den østtyske traditionsklub vandt 1-0, og dermed er St. Pauli ikke blot tvunget til at slå Paderborn på udebane i sidste spillerunde. De er også afhængige, at Düsseldorf taber til Duisburg.

I bunden betød næstsidste spillerunde et farvel til Hansa Rostock, der med et 4-5-nederlag til Union Berlin fortsætter sin deroute og for anden gang på to år må en tur ned i den tredjebedste række.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere