Bayern trygler Jupp Heynckes: Bliv hos os

Bayern München vil beholde snart 67-årige Jupp Heynckes som træner i flere år endnu

Bayern München vil strække sig langt for at beholde sin træner. (Foto: AP)
Bayern München vil strække sig langt for at beholde sin træner. (Foto: AP)

Med Bayern Münchens indtog i Champions League-finalen kan den rutinerede træner Jupp Heynckes se frem til flere år i spidsen for den sydtyske storklub. Hvis han da har lyst.

Ifølge nyhedsbureauet AFP har bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge fortalt Heynckes, at klubben er åben for at forlænge den nuværende kontrakt, der løber til udgangen af næste sæson.

På det tidspunkt er Heynckes fyldt 68 år, men det er altså ingen hindring i forhold til at skulle holde styr på en række af Europas bedste fodboldspillere.

- Hvis han vil, kan han blive her længere end til kontrakten udløber i 2013, siger Karl-Heinz Rummenigge til Bild.

Jupp Heynckes vandt i sin første periode som Bayern-chef fra 1987-91 det tyske mesterskab to gange, men høstede sin karrieres hidtil største triumf, da han i 1998 vandt Champions League med Real Madrid.

Efter nogle magre sæsoner i det nye årtusinde fik Heynckes nyt liv i karrieren med to succesrige sæsoner i Bayer Leverkusen, inden han sidste år blev hentet tilbage til München af sin gode ven, Bayern-præsident Uli Hoeness.

Han formåede ikke at vriste det tyske mesterskab fra Borussia Dortmund, men har rettet op på det ved at få Bayern München i den tyske pokalfinale mod netop Dortmund og i Champions League-finalen mod Chelsea den 19. maj på Allianz Arena i München.

Netop Champions League-turneringen har Bayern ikke vundet siden 2001, og med hjemmebane i finalen i denne sæson har succes i Europas fineste klubturnering været sydtyskernes helt store mål.

Rummenigge regner ikke med, at Heynckes vil gå på pension, hvis det skulle lykkes at hente den store pokal.

- Sådan er Jupp ikke. Han tænker ikke sådan, siger Karl-Heinz Rummenigge.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere