Stuttgart-træner kræver mere af Kvist

Bruno Labbadia mener, at den danske midtbanespiller bør spille en større rolle for Stuttgarts offensiv

Foto: AP
Foto: AP

William Kvist bliver lovprist af sin træner i Stuttgart, Bruno Labbadia, der dog kræver endnu mere fra den danske midtbanespiller.

Selv om Kvist foreløbig har haft en flot debutsæson i den tyske klub, så forventer Labbadia mere fra den tidligere FC København-profil. Især fremme på banen.

- Jeg mener, at han bliver endnu bedre i løbet af de næste et til to år. Han har et meget godt grundlag for det, men han må nogle gange tro mere på sig selv, for han har det i sig.

- Nogle gange holder han for meget igen og er for passiv, siger Bruno Labbadia til Jyllands-Posten.

William Kvists træner ved lige nøjagtig på, hvilke punkter danskeren kan forbedre sig.

- Han må finde en lidt bedre balance mellem det, han er rigtig god til og altid må beholde; nemlig evnen til at organisere og styre strategien i en kamp.

- Det er han super til, men han må også lave sine angreb i de rigtige øjeblikke, for han har et antrit og en utrolig beslutningsevne. Det ser man sjældent, men jeg ved, at han har det i sig, fortæller Labbadia, der mener, at danskeren bør score fire-fem mål per sæson.

William Kvist har været fast mand siden sommerskiftet til Stuttgart for snart et år siden. Den 27-årige midtbanespiller, der fortsat ikke har scoret for sin arbejdsgiver, er noteret for 31 kampe i Bundesligaen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere