Ustoppelige Dortmund

Dortmund er meget tæt på at vinde det tyske fodboldmesterskab efter 2-1-sejr over Schalke.

Nu kan det vist ikke længere gå galt for Borussia Dortmund. Den forsvarende mester i den tyske Bundesliga slog tidligere på ugen sin værste forfølger i kampen om det tyske mesterskab, og lørdag blev det til endnu en sejr.

Denne gang var det den evige rival fra Schalke og ligaens nummer tre, der måtte forlade banen som taber med cifrene 1-2.

Dermed har Dortmund nu et forspring på ni point til Bayern München, som dog har spillet en kamp færre.

Men i og med, at Dortmund kun har tre kampe tilbage og er ubesejret i 25 opgør i træk, bør det ikke længere kunne glippe for Westfalen-mandskabet.

Schalke kom ellers bedst fra land i lokalbraget på Veltins Arena, da Jefferson Farfan scorede allerede efter knap 10 minutters spil.

Men Dortmund overvandt hurtigt den dårlige start, da Lukasz Piszczek med et fremragende spark helt ude fra højre side af straffesparkfeltet udlignede til 1-1.

Schalkes målfarlige angrebsduo Klaas-Jan Huntelaar og Raul havde en sjældent dårlig dag, så selv om Schalke måske havde fortjent endnu et mål, lykkedes det ikke for hjemmeholdet at forpurre Dortmunds vej mod mesterskabet.

Den blev derimod endnu kortere, da Sebastian Kehl var først over en nedfaldsbold i Schalke-feltet og scorede sejrsmålet.

I Dortmunds resterende opgør venter Mönchengladbach og Freiburg hjemme, ligesom Dortmund også har en udekamp mod Kaiserslautern til gode.

I Hamburg hentede HSV i øvrigt en meget vigtig 1-0-sejr over Hannover. Sydkoreanske Heung-Min Son sørgede for målet og de tre point, der fik nedrykningsstregen på lidt længere afstand.

Senere lørdag mødes Bayern München og Mainz i en kamp, hvor hjemmeholdet fra München er tvunget til at vinde, hvis man overhovedet skal kunne tro på, at det fortsat kan lykkes at vinde mesterskabet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere