Ståle: Håbede at holde hovedet over vandet

Ståle Solbakken er stadig skuffet over fyringen i FC Köln. Dagen derpå satte han lidt flere ord på skuffelsen

Knap et døgn efter fyringen i FC Köln mødte Ståle Solbakken pressen. Fredag aften satte nordmanden flere ord på skuffelsen.

- Det seneste døgn har ikke været meget anderledes end det forrige. Det er klart, det er aldrig morsomt at få sparket, og det har ikke været morsomt i dag, siger Solbakken til VG Nett.

- Jeg håbede at komme gennem denne sæson med hovedet over vandet, så vi kunne bygge noget nyt op. Det var det, som var planen i slutningen af sæsonen, forklarer Solbakken.

Et 1-1-resultat hjemme mod Werder Bremen og tirsdagens 0-4-nederlag på udebane til Mainz blev for meget for klubbens ledelse, der frygtede en nedrykning, da FC Köln lå plantet i bunden af tabellen.

- Det var ikke så meget, der skulle til. Vi kunne have været heldige og have vundet en kamp, det kunne have været nok. Havde vi vundet to, havde det været sikkert, funderer Solbakken.

Den tidligere FC København-træner henviser til, at han nok stadig havde været træner i klubben med to sejre over Werder Bremen og Mainz.

- Chancestatistikken mod Mainz og Bremen var den samme. Kampene endte 1-1 og 0-4. Når snebolden begynder at rulle, ruller den hurtigt og bliver for tung. Vi har ikke gjort det godt nok, erkender han.

- Situationen var den samme sidste sæson. Dengang var der tre kampe tilbage, da træneren blev fyret, og holdet klarede det. De havde det nok i baghovedet og håber at få en slags effekt ud af det, vurderer Solbakken.

Solbakken nåede at være træner i ni måneder efter skiftet fra FCK sidste sommer. Nu vil han vente med at tage et nyt trænerjob, hvis der overhovedet bliver et nyt job. Først skal familien bestemme sig for, hvor den skal bo i fremtiden.

- Jeg har fået en stor ridse i lakken i Tyskland. I yderste konsekvens kan jeg ikke udelukke, at jeg er det (færdig som træner, red.).

- Jeg tager weekenden fri sammen med familien. Hvad der så skal ske, ved jeg ikke, siger Solbakken til norsk TV2.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere