Arnesen: En umulig situation for Ståle

HSV's danske sporsdirektør har ondt af den situation, Ståle Solbakken havnede i

Arnesen er trist over måden tingene forløb på for Solbakken i FC Köln. (Foto: Ernst van Norde)
Arnesen er trist over måden tingene forløb på for Solbakken i FC Köln. (Foto: Ernst van Norde)

- Jeg er ked af det på Ståles vegne, fordi han har gjort et fantastisk stykke arbejde både i norsk fodbold og i særdeleshed i FCK. Så har han fået chancen for at komme til en af de bedste ligaer i verden og så endte han i det her ...

Ståle Solbakken høster masser af sympati hos den mest magtfulde dansker i europæisk fodbold, HSV-sportsdirektør Frank Arnesen til ekstrabladet.dk, oven på fyringen i FC Köln i går.

Læs også:

Se også: Solbakkens kone er lettet over fyring

- Jeg synes han har holdt sig godt i omgangen med pressen. Han har altid stillet sig frem og virket selvsikker. Han har hele tiden troet på sig selv, og de ting han stod for. Han har solgt sig selv godt, men han har siddet i en umulig situation i den seneste uge, siger Frank Arnesen, der mener, at Volker Finkes farvel som sportschef i FC Köln i sidste ende isolerede Ståle Solbakken så meget, at en fyring var uundgåelig.

- Det er jo vores fodboldverden. Sådan er det. Presset var kæmpestort og problemet var, at Finke gik væk for et par uger siden, og så stod han helt alene. Som træner har du brug for en sportsdirektør, som støtter dig. Du har brug for de mennesker, som har fodboldforstand, siger Frank Arnesen.

Se mere:

Se også: Don Ø: Ståle valgte den forkerte klub

- Det eneste han kan gøre er at vinde eller i det mindste vinde point. Og hvis det ikke fungerer, og det har det ikke gjort, så ender det sådan her. Ledelsen træffer sådan en beslutning, fordi de ikke kan have, at det fortsætter sådan, konstaterer Frank Arnesen, som ikke vil vurdere Ståle Solbakkens indsats i FC Köln.

- Jeg siger aldrig noget om, en træner har gjort det dårligt, for jeg ved, hvordan det er at være i en fodboldklub. Jeg har haft denne type stilling i 20 år - og været i fodboldverdenen i 36 år. Jeg ved præcist hvordan nogle ting kan spille ind internt, som ingen kan se ude fra, siger han og understreger, at Ståle Solbakken ikke er faldet i Arnesens anseelse.

Læs mere:

Se også: TV2 snupper Frank Arnesen

- Skal man vurdere situationen ordentlig, så bliver jeg nødt til at være der. Andet vil være useriøst fra en mand som mig. Men jeg synes det er ærgerligt. Jeg håber, at han finder en ny klub, så han får lejlighed til at vise det store talent som han har, siger HSV-bossen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere