Ståles stjerne får stor ros for fairplay

Kölns stjernespiller blev ramt af en mønt fra Mainz' publikum, men undlod at gøre et stort nummer ud af det.

Godt gået, Lukas (Foto: AP)
Godt gået, Lukas (Foto: AP)

Film og skuespil er tilsyneladende blevet så almindeligt i fodboldverdenen, at spillerne fortjener store roser, når de ikke overdramatiserer.

Manageren for den tyske bundesligaklub Mainz, Christian Heidel, mener i hvert fald, at landsholdsstjernen Lukas Podolski har fortjent et stort skulderklap, fordi han ikke faldt for fristelsen til at rulle unødvendigt rundt på græsplænen tirsdag aften.

Köln-angriberen blev i 0-4-nederlaget mod Mainz ramt i ansigtet af en mønt kastet fra tilskuerpladserne på Mainz' hjemmebane Coface Arena.

Se også: Her tager Podolski kvælertag på Ståle

Podolski sank kortvarigt til jorden, men rejste sig straks efter og gjorde ikke et stort nummer ud af svinestregen, der kan komme til at koste Mainz dyrt.

- Kæmpekompliment til Lukas fordi han ikke blev liggende. Jeg sagde undskyld, og det accepterede han, siger Christian Heidel.

Få timer forinden havde man i den næstbedste række set et andet eksempel på fairplay - endda med lykkelig udgang.

St. Pauli, der kæmper hårdt for oprykning, var i fuld gang med at skuffe sit hjemmepublikum og tabe et skridt i oprykningskampen.

Se også: Podolski reddede Ståle

Med 10 minutter tilbage var stillingen 1-1 mod Union Berlin, da angriberen Marius Ebbers ekspederede en bold i nettet med hånden.

Dommeren så ikke forseelsen og dømte i første omgang mål, men efter protester fra gæsterne, valgte han at spørge Ebbers, der erkendte, at han ramte bolden 'med hånden og hovedet'. Dommeren annullerede målet, og det blev ved 1-1.

Lige indtil to minutter inde i overtiden, hvor Ebbers og holdkammeraterne blev belønnet for ærligheden, da det lykkedes at lave sejrsmålet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere