Efter 0-4-blamage: Freder ikke Solbakken

Direktør Claus Horstmann udsteder ingen garantier til nordmanden, efter Kölns 0-4-blamage i Mainz

Kommer fyresedlen i dag? (Foto: AP)
Kommer fyresedlen i dag? (Foto: AP)

Da FC Köln tirsdag aften faldt sammen og tabte 0-4 i Mainz, kan det have været sidste gang, den tidligere FC København-træner Ståle Solbakken sad på Kölns trænerbænk.

I hvert fald vil klubdirektør Claus Horstmann ikke udstede flere garantier til den norske træner efter blamagen i Mainz.

- Jeg freder ingen, men jeg vil heller ikke udelukke, at Solbakken også sidder på bænken på søndag. Holdets præstationer er trænerens ansvar, siger Claus Horstmann til Express.

Se også: 0-4: Hvad så, Ståle?

Det var Horstmann, der i sidste weekend gav Solbakken endnu en chance for at få vendt den triste trend i den tyske traditionsklub, men efter en generelt opløftende indsats i 1-1-kampen mod Werder Bremen i lørdags gik det altså galt igen.

Om direktøren har is i maven til at holde Solbakken i jobbet indtil søndagens lokalbrag mod Borussia Mönchengladbach er et andet spørgsmål.

- Præstationen mod Mainz er uforklarlig. Det er et tungt tilbageslag, siger Horstmann ifølge DPA.

Se også: Ståle-spiller i detentionen efter druk

Ståle Solbakken og Köln kan midt i tristessen glæde sig over, at de direkte bundkonkurrenter Hertha Berlin og Augsburg også tabte tirsdag aften, og dermed er situationen ikke mærkbart forværret.

Köln ligger stadig tredjesidst, en placering der medfører to knald-eller-fald kampe mod nummer tre fra 2. Bundesliga om en plads i den bedste række.

Det, der giver Köln-træneren flest hovedbrud, er, at det ikke er lykkedes ham at forbedre spillernes mentale tilstand.

- Før det første mål var det en meget jævn kamp. Så slap vi to hurtige mål ind, og som det har været tilfældet i hele sæsonen, så var vi ikke mentalt stærke nok til at komme tilbage, siger Solbakken til Kölner Stadt-Anzeiger.

Se også: Uafgjort hjælper ikke Ståle

Om han med blamagen i Mainz har udspillet sin rolle i domkirkebyen, ved nordmanden selvsagt ikke.

- Du må næsten spørge andre om min situation, siger Ståle Solbakken til VG.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere