Solbakken til tyske journalister: Kujoner

Ståle Solbakken vil ikke finde sig i journalisternes behandling af ham i FC Köln og gav dem en skideballe

Ståle Solbakken raser over tyske journalister. (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken raser over tyske journalister. (Foto: Jens Dresling)

FC Köln-træner Ståle Solbakken valgte onsdag at give en skideballe til flere af de journalister, der dækker den kriseramte klub.

Især tabloidavisen Express stod for skud, da den søndag kom til at skrive, at den tidligere FC København-træner var fyret efter et internt møde i klubben. I stedet valgte ledelsen at beholde Solbakken.

- I er nogle feje kujoner, rasede den norske træner ifølge vg.no.

Præstér, hvis I vil spille under Ståle (Foto: AP) Tysk fodbold Ståle kyler fire spillere ud

Ståle Solbakken er især frustreret over brugen af unavngivne kilder. Han føler selv, at han forsøger at skabe åbenhed.

- Jeg har været åben. Jeg har forsøgt at hjælpe og forsøgt at skabe en åben dialog, forklarer han og indrømmer, at resultaterne ikke har været gode nok.

- Det er klart, at vi ikke har leveret varen, men jeg vil have respekt fra jeres side, fortalte Solbakken, inden han henvendte sig til en specifik journalist fra Express.

- Vi har præsteret for dårligt, erkender Ståle Solbakken. (Foto: AP) Tysk fodbold Solbakken reddet: Det er en sorgens dag

- Du ved selv, at du begik en kæmpefejl i søndags, som andre ikke gad at dobbelttjekke. Det er jeres skyld, at der var kaos, sagde nordmanden i sin skideballe.

FC Köln, som har tabt de seneste tre kampe, ligger på tredjesidstepladsen i Bundesligaen og er i fare for at rykke ud af Tysklands bedste fodboldrække.

0 kommentarer
Vis kommentarer