Schalke vil stjæle Ståles topscorer

Ståle Solbakken står til at miste stjerneangriberen Lukas Podolski, som angiveligt kan få fordoblet sin løn hos Schalke 04

26-årige Lukas Podolski kan være tabt for FC Köln til sommer. (Foto: AP)
26-årige Lukas Podolski kan være tabt for FC Köln til sommer. (Foto: AP)

Ståle Solbakken fik mandag gode nyheder, da FC Kölns ledelse meldte ud til tyske medier, at man ikke har nogen planer om at skille sig af med den norske træner på trods af den seneste tids mange nederlag.

Læs også:

Köln freder Solbakken

Til gengæld må den tidligere FCK-træner sande, at klubbens suveræne topscorer Lukas Podolski er blevet så stort et navn, at han kan blive umulig at holde på. Og mandag meldte Bundesliga-rivalen Schalke 04 sig ind i kampen for at lokke tyskeren væk fra Köln.

Ifølge express.de er Ruhr-klubben parat til at fordoble den løn, 26-årige Podolski får i FC Køln, for at få kløerne i ham.

Læs også:

Köln-stjerne forsvarer fyrings-truet Ståle

Selv hvis det ikke skulle lykkes, er landsholdsangriberen også et brandvarmt navn i Premier League, hvor flere topklubber, deriblandt Chelsea, kæmper om hans gunst.

Podolski er nummer fire på Bundesligaens topscorerliste med 15 mål. På første pladsen ligger Bayern Münchens Mario Gomez og Schalkes egen Klaas Jan Huntelaar med hver 18.