Sensationsholdet smed point hjemme

Gladbach måtte nøjes med uafgjort på hjemmebane mod Hamburger SV

HSV's Paolo Guerrero i hovedstødsuel med Gladbachs Dante (th.). (Foto: AP/Martin Meissner)
HSV's Paolo Guerrero i hovedstødsuel med Gladbachs Dante (th.). (Foto: AP/Martin Meissner)

Gladbach har været det helt store sensationshold i denne sæsons Bundesliga, men fredag aften kiksede det for holdet, da de på hjemmebane måtte skuffe størstedelen af de 54.000 tilskuere på Borussia-Park.

Trods en 1-0-føring på Mike Hankes skarpe hovedstødsmål fra 11 meter kort før pausefløjtet - i øvrigt i offsideposition - måtte topholdet nøjes med 1-1 mod Hamburger SV, hvor danske Frank Arnesen er sportsdirektør.

Tolgay Arslan udlignede til slutresultatet på en løs bold fra kort afstand efter et hjørnespark ti minutter inde i anden halvleg.

Bayern kan overhale
Efter en tæt og lige kamp pressede hjemmebane-ubesejrede Gladbach voldsomt på for et sejrsmål i slutfasen, men misbrugte et par store chancer for at hente alle tre point.

Det ene point betyder, at Gladbach er to point efter førende Dortmund, der søndag møder Hannover 96 på hjemmebane.

Bayern München er på tredjepladsen, to point efter Gladbach, og Bayern kan altså rykke forbi Gladbach-mandskabet med en sejr på søndag hjemme mod Schalke.

For HSV går det stadigvæk fremad efter en skift indledning på sæsonen, og efter otte kampe i kamp uden nederlag på udebane er hamburgerne nu oppe på ottendepladsen med 27 point for 23 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer