Ståle og Guardiola i taktikmøde

Luften er renset mellem Ståle Solbakken og Barça-træneren Pep Guardiola. Så meget, at de nu udveksler fodboldfilosofier

Temperamenterne løb af med både Solbakken og Guardiola efter FC Københavns mestermøde med Barcelona i Parken. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Temperamenterne løb af med både Solbakken og Guardiola efter FC Københavns mestermøde med Barcelona i Parken. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Ståle Solbakken og Josep 'Pep' Guardiola røg i en heftig diskussion efter FC København og FC Barcelonas Champions League-møde i Parken i efteråret 2010.

På vej væk fra banen, hvor de københavnske løver netop havde klaret 1-1 mod de senere CL-vindere i holdets måske bedste kamp nogensinde, begyndte de to trænere at råbe og gestikulere kraftigt efter hinanden.

Ingen af parterne har siden ønsket at løfte sløret for, hvad det egentlig gik ud på.

Læs også:

Ståle Solbakken var oppe i det røde felt efter opgøret mod Barcelona. (Foto: Ernst Van Norde) Spansk fodbold - 1. dec. 2010 - kl. 09:19 Ståle: Jeg er skidetræt af Barcelona

Men nu afslører den nuværende FC Köln-træner Solbakken at de ikke bare er på talefod igen, men også deler fodboldfilosofier og visioner med hinanden.

- Vi snakkede i telefon med Guardiolas assistent og aftalte, at vi mødes efter Barcelonas kamp mod Leverkusen (Tirsdag aften, red.). Vi snakkede vel sammen i to en halv time. Det var en meget åben samtale, siger Solbakken til FC Kölns hjemmeside.

Taktik og visioner
- Vi talte om en masse forskellige taktiske muligheder, men også om fodbold-verdenen i almindelighed. Vi snakkede om, i hvilken retning fodbolden bevægede sig, siger Solbakken, som har brug for al den hjælp han kan få til at få sit tyske Bundesligamandskab på rette kurs.

FC Köln har tabt fire af klubbens seneste fem kampe.

Læs også: Se også: Kyniske Ståle løfter København Kyniske Ståle løfter København

Da Solbakken bliver bedt om at svare på, hvilken retning de to herrer så fandt ud af, fodbolden bevæger sig i, lød svaret:

- Det håber jeg, du kan se på lørdag.

1 af 2 Ståle Solbakken gik mest amok, og blev fjernet med fysiske midler. (Foto: Ernst Van Norde)
2 af 2 Temperamenterne løb af med både Solbakken og Guardiola efter FC Københavns mestermøde med Barcelona i Parken. (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer