Fiks scoring giver Dortmund-sejr

Dortmund hentede udesejr over kriseramte Hertha, mens flot scoring af Leon Jessen ikke rakte til point for Kaiserslautern

Kevin Grosskreutz blev matchvinder i kampen mod Hertha Berlin. (Foto: AP/Michael Sohn)
Kevin Grosskreutz blev matchvinder i kampen mod Hertha Berlin. (Foto: AP/Michael Sohn)

Den 23-årige midtbanespiller Kevin Grosskreutz sikrede med en fiks scoring Dortmund de tre point i dagens udekamp mod kriseramte Hertha Berlin foran udsolgt hus med mere end 74.000 tilskuere på Olympiastadion i Berlin.

Midt i anden halvleg var Grosskreutz hurtig i opfattelsen, da han inde foran mål akrobatisk sendte bolden hen over hovedet på både sig selv og Hertha-keeper Thomas Kraft på en ripost til 1-0-sejr.

Kraft havde i første omgang med en fremragende parade forhindret en hovedstødsscoring af Robert Lewandowski, men på returen blev han overlistet af Grosskreutz.

Dagens Hertha-nyhed om ansættelsen af legenden Otto Rehhagel som ny træner fik dermed ikke den store effekt, men hjemmeholdet udfordrede nu i store perioder topholdet ganske udmærket.

Læs også:

Se også: Superveteran skal redde kriseramte Hertha

Dog var det fuldt fortjent, at Dortmund hentede de tre point, der øger afstanden i toppen af Bundesligaen til Bayern München til fem point, før Bayern-mandskabets udekamp mod bundproppen Freiburg i aften.

Og Bayern er i skrivende stund helt nede på tredjepladsen, idet sæsonens sensationshold i Bundesligaen, Gladbach, hentede endnu en sejr. Denne gang med 2-1 ude over Kaiserslautern, for hvem den tidligere FCM-spiller Leon Jessen kom på måltavlen.

Men danskerens scoring til 1-2 - hamret flot ind fra det ene hjørne af straffesparksfeltet - rakte ikke til point, og dermed er Gladbach ubesejret i de seneste syv Bundesligakampe, hvori det er blevet til seks sejre.

Læs også:

Se også: Zidan snød Jannik for sejren

Holdet, der sidste sæson var i akut nedrykningsfare, er fortsat blot tre point efter førende Dortmund og nu to point foran Bayern München før deres aftenkamp.

I dagens andre kampe hentede Werder Bremen en vigtig udesejr i 'Nordderbyet' mod HSV på 3-1 og hænger på i toppen. Det samme gør Leverkusen efter sikre 4-1 over oprykkerne Augsburg, der fortsat ligger lige under nedrykningsstregen.

I eftermiddagens sidste opgør tabte Ståle Solbakkens FC Köln-mandskab på udebane med 1-2 til Nürnberg og har nu blot vundet en af de seneste syv kampe i Bundesligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer