Første danske Bundesliga-scoring i et år

Hoffenheims Jannik Vestergaard scorede lørdag det første danskermål i Bundesligaen i et år og 20 dage, da det blev 1-1 i Bremen. Storsejr til Kvist

Jannik Vestergaard var tæt på at blive matchvinder for Hoffenheim. (Foto: DPA)
Jannik Vestergaard var tæt på at blive matchvinder for Hoffenheim. (Foto: DPA)

Den tårnhøje teenager Jannik Vestergaard har fundet sig godt til rette i tyske Hoffenheim, hvor han har tilkæmpet sig en fast plads i forsvaret.

Og i lørdagens udekamp mod Werder Bremen var han tæt på at give Markus Babbel en drømmestart på trænerbænken, da han efter blot fire minutters spil sendte sine 197 cm i luften og headede bolden i nettet.

Læs også:

Se også: Janniks træner smidt på porten

Et fremragende hovedstødsmål af den blot 19-årige dansker, som dog blev berøvet matchvindertitlen i kampens allersidste minut.

Første danskerscoring siden Kjær
Her lykkedes det Arnautovic at udligne til slutresultatet 1-1.

Vestergaard kunne dog trøste sig med, at han scorede det første danskermål i Bundesligaen i et år og tyve dage. Dengang scorede Simon Kjær kampens enlige mål i VfL Wolfsburgs 1-0 udesejr over 1. FSV Mainz 05, skriver danskfodbold.com.

Læs også: Se også: Morten O: Jannik skal ikke til EM Morten O: Jannik skal ikke til EM

Både Bayern München og Dortmund snuppede sejre i topstriden. Bayern vandt 2-0 over kriseramte Kaiserslautern på mål af Mario Gomez og Thomas Müller, mens Dortmund beskedent nøjedes med 1-0 over Leverkusen på mål af formstærke Kagawa.

Storsejr til Kvist
Hertha Berlin fik en på snuden ude mod Stuttgart, som havde danske William Kvist på midtbanen i hele kampen. 5-0-festen blev sat i gange af Ibisevic, som netop er skiftet fra Hoffenheim, og derefter blev det til to mål af Harnik, et enkelt af Shinji Okazaki og et selvmål af Herthas Kobiashvili.

Udeholdets Andreas Ottl blev udvist efter en halv time ved stillingen 2-0.

0 kommentarer
Vis kommentarer