Ståle på vippen i Køln

Den norske træner er kommet på kant med sportsdirektøren og spillerne i FC Køln

Det har ikke ligefrem kørt som i olie for Ståle Solbakken i FC Køln, og klubben er fedtet grundigt ind i nedrykningskampen og på søndag står en på et vigtigt bundopgør mod Kaiserslautern, der skal vindes.

Men det kan blive svært nok for Ståle at hive sejren i hus, for i følge Kicker har hans egne spillere vendt sig mod ham, og samtidig har Solbakken angiveligt et så anstrengt forhold til sportsdirektør Volker Finke, at de to slet ikke taler sammen.

Se også: Ribery revser Bayerns manglende købelyst

Og Ståle Solbakken ved godt, at den er gal.

- Jeg tænker kun fra uge til uge, har han angiveligt sagt til folk omkring sig, skriver Kicker.

Ifølge det tyske sportsmagasin har spillerne aldrig rigtig kunne forstå Ståle Solbakkens taktik, og de håber nu på at sportsdirektør Finke griber ind. Og det første indgreb er måske allerede kommet, for klubben har netop købt angriberen Chong Tese, en spiller som sportsdirektøren og Ståle Solbakken slet ikke har diskuteret.

Se også: Ballacks agent trues med stadionforbud

- Der er andre i klubben, der kan give en bedre beskrivelse af spilleren. Jeg kender ham ikke rigtig, lyder det fra Solbakken.

Ståle Solbakkens agent, Bjarne Goldbæk, ønsker ikke at udtale sig om sin klients situation i det tyske.

- Det udtaler jeg mig selvfølgelig ikke om. De har en vigtig kamp på søndag, og jeg skal ikke ud og sige noget som helst.

Se også: Nyt Köln-flop for Solbakken

- Det er slet ikke noget, jeg kan vurdere. Som sagt er alting meget tæt i Bundesligaen. Det er alt fra nummer ni og nedefter, der spiller om nedrykning i øjeblikket. Havde man vundet mod Schalke, lå man nummer otte, nu ligger man nummer 14 i stedet, siger Goldbæk til sporten.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer