Kahlenberg: Danmark er ikke en prioritet

Thomas Kahlenberg skal have spilletid for at komme med landsholdet til EM, men han er umiddelbart ikke parat til at tage hjem til Danmark for at opnå det

Mange Brøndby-fans ønsker Thomas Kahlenberg hjem til Vestegnen, men det kan have lange udsigter. (Foto: Lars Poulsen)
Mange Brøndby-fans ønsker Thomas Kahlenberg hjem til Vestegnen, men det kan have lange udsigter. (Foto: Lars Poulsen)

Tilværelsen i Wolfsburg er én lang spillemæssig nedtur for Thomas Kahlenberg, som efter sin lange skadespause er blevet sendt ned på andetholdet af træner Felix Magath.

Læs også: Kahlenberg: Slaget er tabt.

Morten Olsen siger til Ekstra Bladet torsdag, at Kahlenberg er inde i landsholdsvarmen, hvis han begynder at få spilletid igen, men det tror den 28-årige midtbanespiller ikke kommer til at ske i den tyske klub.

Ingen kontakt med træneren
- Slaget er tabt her i Wolfsburg. Jeg har ingen udsigt til spilletid, og har ingen kontakt med trænerteamet. Selv om jeg har en professionel tilgang til tingene, og giver alt hvad jeg har på andetholdet, så er det tydeligt, at jeg ikke indgår i trænerens planer, siger han til ekstrabladet.dk.

Læs også: Olsen: Kahlenberg kan komme til EM.

Derfor ligner et klubskifte til januar danskerens eneste mulighed for førsteholdsfodbold, men Kahlenberg vil ikke væk for enhver pris.

En skør fodboldverden
- Kunne du finde på at skifte til en dansk klub?

- Det er ikke en prioritet at tage hjem. Men man skal selvfølgelig aldrig udelukke noget i fodboldverdenen. Det er en skør verden.

- Kommer du med til EM 2012?

- Det håber jeg da utrolig meget, siger Thomas Kahlenberg.