Kahlenberg rådner op i Wolfsburg

Den danske midtbanespiller er træner fortsat med Wolfsburgs reserver, og situationen i klubben ser håbløs ud for den tidligere landsholdsspiller

Kahlenberg fortsat langt fra holdet (Foto: Lars Poulsen)
Kahlenberg fortsat langt fra holdet (Foto: Lars Poulsen)

Efter en skadesperiode henover sommeren blev Thomas Kahlenberg sendt ned for at træner med reserverne i klubben. Selvom det lignede en degradering af danskern, fastholdt Kahlenberg selv, at det blot var for en midlertidig periode.

Se også:
Kahlenberg atter degraderet
Kahlenberg: Jeg er ikke degraderet

Men Kahlenberg træner fortsat rundt med klubbens unge spillere, og har endnu ikke været afsted med førsteholdet i denne sæson.

Selvom Wolfsburgs træner, Felix Magath lovede, at danskeren ville få chancen igen, så tvivler Kahlenberg på, at han har en fremtid i klubben

Se også: Magath lover: Kahlenberg får chancen

- Jeg har fået et vink med en vognstang om, at jeg helst skal væk. Jeg er helt ude af førsteholdstruppen og træner med andetholdet hele ugen igennem. Men jeg spiller slet ikke kampe for klubben

- Da jeg begyndte på ny efter skaden, var beskeden, at jeg skulle træne med andetholdet for at komme op i gear igen, og planen var, at jeg efter nogle uger kunne vende tilbage til førsteholdstruppen. Det er bare ikke sket, siger Thomas Kahlenberg til Politiken.

Vil gerne væk
Den offensive midtbanespiller har ikke vendt sin situation med træneren og spiller ikke på andetholdet, fordi niveauet er for lavt, og risikoen for skader er for høj. Danskeren håber i stedet at finde nye græsgange til nytår.

- Jeg tror på, at der kommer nogle muligheder for at skifte klub, når transfervinduet åbner igen til vinter. Det er selvfølgelig ikke heldigt, at jeg ikke kan vise mig frem i turneringskampe, men mon ikke der alligevel vil vise sig noget, som kan hjælpe mig. Det håber jeg.

Kahlenberg afviser Superligaen i første omgang, men vil på den anden side heller ikke udelukke en tilbagevenden.