Kvist vil have nye udfordringer

William Kvist erkender, at han har brug for nye udfordringer efter skiftet til VfB Stuttgart

William Kvist har siden 2004 spillet for FC København. Han skifter nu Superligaen ud med Bundesligaen. (Foto: Lars Poulsen)
William Kvist har siden 2004 spillet for FC København. Han skifter nu Superligaen ud med Bundesligaen. (Foto: Lars Poulsen)

Han har været blandt de vigtigste spillere de senere år i FC Københavns succes i dansk og europæisk fodbold.

Men alting har sin tid, og William Kvist er klar til at rykke teltpælene op og komme videre i karrieren med skiftet til VfB Stuttgart og Bundesligaen.

- Jeg er nu nået dertil i min karriere, hvor jeg skal have nogle nye udfordringer og fortsætte min udvikling. Det har været en meget svær beslutning at forlade FC København, hvor jeg har haft så mange store oplevelser, fortæller han til FCK's hjemmeside hjemmeside.

William Kvist har alle dage været en populær spiller i Parken - blandt andet fordi han er én af få spillere, der er gået hele vejen fra ungdomsafdelingen til førsteholdet.

- Jeg vil også gerne rette en stor tak til klubbens fans. Sammen har vi haft en masse fantastiske oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. Jeg føler dog ikke, at min beslutning er et endegyldigt farvel, men snarere et på gensyn, og jeg er sikker på, at FC København kommer til at høste endnu mere succes i årene fremover, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer