Arnesen har det fint med spændt HSV-livrem

Frank Arnesen er i fuld gang med arbejdet som sportschef i Hamburger SV, der skal spænde livremmen ind

Mens spillerne i den tyske klub Hamburger SV holder ferie, så er klubbens nye sportschef Frank Arnesen i fuld gang med at styrke holdet forud for den kommende sæson.

Men arbejdet er vanskeligt, for HSV har været nødt til at spænde livremmen ind rent økonomisk. Samtidig har klubben store ambitioner om at vende tilbage til toppen af tysk fodbold.

- Man kan føle sig under pres, men jeg kan ikke gøre mere, end jeg gør, siger Frank Arnesen til det tyske nyhedsbureau DPA.

I onsdags brugte Arnesen sine forbindelser i sin tidligere klub Chelsea til at hente den 23-årige forsvarsspiller Michael Mancienne på en fireårig kontrakt. Men større navne er ikke umiddelbart på vej.

- Vi kan ikke købe alle, men må bygge os selv op med det, vi har, siger Arnesen.

Den 54-årige dansker er fortsat optimistisk omkring fremtiden, og han glæder sig over tilknytningen af træner Michael Oenning.

- Det er virkelig en god træner for os i vores nuværende situation. Han har stort kendskab til at udvikle og forme unge spillere.

- Vi skal ikke kun kigge på nutiden. Vi må også udvikle spillere til fremtiden, og til det arbejde er Michael præcis den rigtige mand, forklarer Arnesen.

0 kommentarer
Vis kommentarer