Vraget Kahlenberg alligevel ikke gratis

Wolfsburg har nu tænkt sig at kræve et transferbeløb for Thomas Kahlenberg

Et klubskifte er nu blevet sværere for Thomas Kahlenberg (Foto: AP)
Et klubskifte er nu blevet sværere for Thomas Kahlenberg (Foto: AP)

Thomas Kahlenberg har længe lignet en færdig mand i tyske Wolfsburg, og der har længe været spekuleret i, om det ikke var bedst, at den danske midtbanespiller fandt sig en ny klub i sommerpausen.

Da klubbens nytiltrådte cheftræner, Felix Magath, tidligere på foråret tilkendegav, at danskeren ikke havde en fremtid i klubben, havde den offensive midtbanespillers agent, Per Steffensen, derfor en forventning om, at den tidligere Brøndbyspiller kunne få lov at forlade klubben på en fri transfer. Men nu har den kriseramte tyske klub pludselig ændret holdning.

- Wolfsburg har tilkendegivet, at Thomas alligevel ikke er gratis. Man må selvfølgelig respektere klubbens holdning, men vi havde håbet, at arbejdsbetingelserne for at finde ham en ny klub, ville være lidt bedre, siger Per Steffensen til tipsbladet.dk.

At der nu kræves en pris for at lade Kahlenberg gå, ændrer unægtelig lidt i mulighederne for et sommerskifte for danskeren. Og Per Steffensen erkender, at danskerens fremtid derfor fortsat kan ligge i Folkevognsbyen.

- Ambitionen er fortsat at finde en ny klub til Thomas, enten ved salg eller eventuelt et lejemål, men enden på det hele kan blive, at han er nødt til at blive i Wolfsburg, fortæller Per Steffensen.

Thomas Kahlenbergs ophold i Wolfsburg har ellers været lidt af et mareridt, hvor han tidligere på foråret var degraderet til reservetruppen, længe har måttet kigge langt efter spilletid, og også har mistet sin sikre landsholdsplads under Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer