Daniel Jensen er trist over Werder-afsked

Daniel Jensen er ked af, at syv år i Werder Bremen onsdag endte med, at klubben fritstillede ham

Daniel Jensen er ærgerlig over, at syv år i Werder Bremen onsdag sluttede med, at klubben fritstillede ham.

Daniel Jensen, der havde kontraktudløb efter denne sæson, havde i en lokal avis udtalt sig om dispositionerne fra klubbens træner, Thomas Schaaf, og efter et møde mellem de to onsdag morgen blev danskeren fritstillet.

- Folk, der kender mig, ved, at jeg ikke er en person, der frembuser på den måde, og at jeg forholder mig rimelig korrekt til alting omkring klubben.

- Så jeg ved ikke, om jeg føler, at det er en værdig afsked, det er det i hvert fald ikke nu. Men der er to sider af historien, og træneren mener sikkert noget andet. Det må man acceptere, siger Daniel Jensen.

Den konkrete anledning til, at Daniel Jensen er blevet fritstillet, skal findes i Werder Bremens hjemmekamp mod Borussia Dortmund lørdag i sidste uge. Her havde Daniel Jensen mulighed for at sige farvel til sit hjemmepublikum.

Den ofte skadeplagede Daniel Jensen havde håbet på, at han i det mindste kunne få en plads på bænken, efter at han havde trænet i tre en halv uge op til kampen. I stedet valgte Thomas Schaaf kun at stille med 15 spillere i truppen.

- Det var svært at forstå for mig, at jeg ikke var med omkring holdet, efter at jeg i to måneder havde kæmpet for at komme tilbage. Træneren havde ikke behøvet at give mig spilletid, siger Daniel Jensen.

Efterfølgende gav den danske midtbanespiller over for den tyske avis Kreiszeitung udtryk for sin skuffelse over, at Thomas Schaaf ikke ville lade ham fylde den sidste plads ud på bænken.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke havde haft nogen problemer med, hvis der havde været 18 spillere, der var klar, og de var bedre end mig.

0 kommentarer
Vis kommentarer