Bayern-træner opgiver tysk mesterskab

Louis van Gaal tror ikke længere, at Bayern München kan blive tysk mester efter nederlaget til Schalke 04

Louis van Gaal tror ikke længere på, at Bayern München kan blive tyske mestre efter denne sæson (Foto: AP)
Louis van Gaal tror ikke længere på, at Bayern München kan blive tyske mestre efter denne sæson (Foto: AP)

Bayern München har spillet et skidt efterår i den tyske Bundesliga, og træner Louis van Gaal tror ikke længere, at holdet kan forsvare mesterskabet.

Det siger hollænderen efter lørdagens nederlag på 0-2 til nedrykningstruede Schalke 04. Nederlaget betyder, at Bayern er hele 14 point efter Bundesligaens førerhold fra Borussia Dortmund.

- Der kan selvfølgelig stadig ske meget, men jeg tror, at Dortmund er for langt foran, siger Louis van Gaal til tysk fjernsyn.

Han har ikke været tilfreds med Bayern Münchens spil, efter at holdet sidste år imponerede med både et tysk mesterskab, tysk pokaltitel og en plads i Champions League-finalen. Især angrebet halter, og det gjorde det også mod Schalke.

- Det er utroligt. Hvis vi brænder så mange chancer, som vi gjorde, så må vi forvente, at modstanderne scorer det første mål. Jeg kan jo desværre ikke score målet selv, siger han.

Udover Bayerns nederlag, så tabte Dortmunds nærmeste forfølgere, Mainz 05, med 1-2 ude til Eintracht Frankfurt lørdag, og holdet har dermed fortsat syv point op.

Det ærgrer også van Gaal.

- Vi var nødt til at vinde kampene, for med både vores nederlag og Mainz' nederlag føler Dortmund slet ikke noget pres overhovedet, siger han.