Tysk storklub interesseret i Raúl

En to-årig kontrakt skulle være klar med Schalke 04, men også andre klubber er interesserede i Real Madrids anfører

Raúl får en snak med Barcelonas målmand Valdes. (Foto: AP)
Raúl får en snak med Barcelonas målmand Valdes. (Foto: AP)

Real Madrid køber stadig stjerner fra hele verden for at få et slagkraftigt hold og år efter år har man dømt Raúl færdig og på pension, men den målfarlige angriber har igen og igen henvist stjernerne til bænken.

Men nu er udlandet begyndt at vise interesse for senor Real Madrid.

- Vi er interesserede i Raúl og er i kontakt med hans agent, siger Felix Magath, træner i Schalke 04 til det tyske sportsmagasin Kicker søndag.

Men den mangeårige Real Madrid anfører er også på andre klubbers ønskeliste. Engelske Blackburn Rovers og klubber fra Italien, USA og Qatar er på banen.

Den spanske sportsavis AS skrev imidlertid søndag, at Raúl har accepteret en foreløbig to-årig kontrakt med Schalke, og at det bliver offentliggjort den 15. juli.

Schalke 04 blev nummer to i bundesligaen i sidste sæson og er dermed direkte kvalificeret til Champions League. Raúl kan være erstatningen for Kevin Kuranyi, som tidligere i sommer blev solgt til Dynamo Moskva.

Raúl er 33 og har spillet i Real Madrid siden 1994. Det har givet 739 kampe og 322 mål. Samtidig har han spillet 102 landskampe med 44 mål. Han har vundet Champions League to gange, klub-VM to gange og det spanske mesterskab seks gange.