Bayern München tilbage på vinderkurs

Den bedste medicin mod en sportslig krise er sejre, og sådan en fik Bayern München søndag, da storklubben ude besejrede Hannover 96 med 3-0

Ivica Olic var i hopla for Bayern München. (Foto: Getty Images)
Ivica Olic var i hopla for Bayern München. (Foto: Getty Images)

Efter tre Bundesliga-kampe i træk med uafgjorte resultater vandt Bayern München søndag aften i ligaen igen.

Den tyske storklub, som har haft en besværlig sæson med svingende præstationer, sejrede med 3-0 på udebane over Hannover 96, der spillede klubbens første hjemmekamp efter målmand Robert Enkes selvmord tidligere på måneden.

Thomas Müller scorede til 1-0 i første halvleg, mens kroaten Ivica Olic gjorde det til 2-0 efter pausen, hvilket var til stor glæde for Bayerns hollandske træner Louis van Gaal. Han har kun været ansat i klubben siden sommeren, men er allerede nu en presset mand, da München-holdet foruden problemerne i den hjemlige liga også er i fare for at ryge tidligt ud af Champions League.

Bayerns anden scoring så ud til at knække Hannover-spillerne, som efterfølgende havde svært ved for alvor at presse gæsterne. Mario Gomez nettede til 3-0 kort før tid.

Sejren bringer Bayern op på ligaens fjerdeplads, hvor holdet dog har seks point op til førerholdet fra Bayer Leverkusen. Netop Leverkusen viste storform i søndagens anden kamp i Bundesligaen, da holdet hjemme sejrede med hele 4-0 over Stuttgart.

Den tyske landsholdsangriber Stefan Kiessling scorede et hattrick for førerholdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere