Remis i tysk topbrag

Bayern München og Leverkusen delte i porten – Leverkusen ligger stadig nummer et

Bayern Münchens Daniel van Buyten (th.) i duel med Leverkusens Eren Derdiyok i dagens topbrag. (Foto: AP)
Bayern Münchens Daniel van Buyten (th.) i duel med Leverkusens Eren Derdiyok i dagens topbrag. (Foto: AP)

Bayern München fuldendte i aftes et hattrick i uafgjorte kampe, da Bundesliga-duksene fra Leverkusen fik det ene point med hjem fra Allianz Arena.

På forhånd var opgøret udset til en nøglekamp, da Bayern med en sejr kunne trække sig frem i topstriden, mens Leverkusen kunne stødes fra den absolutte top. Og hjemmepublikum skulle ikke vente længe, før sydtyskerne var på sejrskurs.

Efter blot otte minutter fandt Miroslav Klose Mario Gomes, der med en perfekt skruet yderside kunne passere René Adler i Leverkusen-målet. Det var den fjerde Bundesliga-scoring fra den tidligere Stuttgart-spiller.

Men glæden varede kort, for efter blot et kvartes spil kom der balance i regnskabet. Et hurtigt Leverkusen angreb endte hos Stefan Kiessling, der med en stopfinte satte Daniel van Buyten af og bragede bolden ind bag Hans-Jörg Butt.

Krampagtigt og taktisk
I det hele taget gav de første 45 minutter forhåbninger om et målrigt opgør, hvor begge hold spillede som tophold. Samtlige græstørve på på Allianz Arena blev spillet tynde, mens angrebene bølgede frem og tilbage. Et mere retvisende resultat havde været mindst 2-2.

Lige så god første halvleg havde været, lige så krampagtig og taktisk blev de afsluttende 45 minutter.

De to hold syntes tilfredse med resultatet, og af de få chancer, det trods alt blev til, faldt de største til hjemmeholdet.

Med det uafgjorte resultat beholdt Leverkusen akkurat førstepladsen – et point foran Werder Bremen, mens Bayern München indtager ottendepladsen, seks point efter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere