Ti dages pause til Larsen

Søren Larsen må vente et stykke tid endnu, før hans brækkede lilletå er klar til fodbold

Søren Larsen må væbne sig med tålmodighed. (Foto: Lars Poulsen)
Søren Larsen må væbne sig med tålmodighed. (Foto: Lars Poulsen)

Tyske MSV Duisburg må foreløbigt klare sig uden holdets danske angrebsprofil Søren Larsen. Den sidste uges tid har den danske lands­holdsangriber Søren Larsen hum­pet rundt i sandaler. For venstre lil­letå er brækket, og Duisburg-spilleren må væbne sig med en god portion tålmodighed.

Landsholdsangriberen døjer med en brækket lilletå, og fredag afslørede en undersøgelse at der gå i hvert fald syv-ti dage, før Larsen er klar til kamp igen.

- Jeg fik taget røntgenbilleder i dag, og der går i hvert fald en uge til 10 dage, før jeg kan begynde at belaste den med løb. Så det kommer til at tage noget tid endnu. Det er selvfølgelig ret irriterende, men der er ikke noget at gøre, for så knækker den bare igen, siger han til tv2.dk.

Tåen gik i stykker, da Duisbnurg i sidste måned fik prygl af Augsburg i pokalturneringen. Alligevel valgte han at spille den efterfølgende kamp.

- Så trænede jeg ikke hele ugen, men spillede mod Ahlen, hvor jeg så også fik en fiber efter 65 minutters spil. Fiberskaden ødelægger nu ikke noget, for jeg skal alligevel vente på tåen, lyder det fra Søren Larsen, der er overbevist om, at niveauet i den næstbedste tyske række er højt nok til at holde ham VM-skarp.

- Helt sikkert. Det var det eller sidde på bænken og lave ingenting. Det kunne jeg ikke holde ud. Niveauet her er godt nok til, at jeg kan tage de skridt, jeg skal tage, i den rigtige retning for at blive klar til VM. Tophold som Kaiserslautern og Bielefeld er gode. Jeg synes også, at vi har et godt hold. Niveauet er genrelt ret godt. Holdene i bunden er ikke så imponerende, men det er ikke hold, der vil blive kørt ud af Superligaen, slutter han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere