Hannover: Leon er stadig vores mand

En forventet betinget dom for vold får ikke Hannover 96 til at slå hånden af danskeren

Leon Andreasen foran retten i Århus i går. Han ventes idømt en betinget dom på 30-40 dages fængsel for at have slået en mand på en natklub. (Foto: Ole Frederiksen)
Leon Andreasen foran retten i Århus i går. Han ventes idømt en betinget dom på 30-40 dages fængsel for at have slået en mand på en natklub. (Foto: Ole Frederiksen)

Når Leon Andreasen på fredag bliver dømt som voldsmand, kan han med ro i sindet møde op og fortsætte genoptræningen af sin lyskeskade i Hannover 96 dagen efter.

For da retten i går behandlede det knytnæveslag, som Leon Andreasen uddelte til offeret, Simon B., natten til 25. maj, var anklagemyndigheden helt som ventet indstillet på, at Leon Andreasens slag bør udløse en betinget straf - nærmere bestemt 30-40 dage.

Dermed virker det yderst sandsynligt, at byretten vælger at gå i samme retning, når dommen afsiges.

En ekstra chance
Når Leon Andreasen slipper for at ruske tremmer, så er Hannover 96 indstillet på at holde fast i sin danske landsholdsspiller.

- Vi går ud fra, at det her betyder, at Leon får en betinget dom. Det betyder, at han uden videre fortsætter i Hannover 96, siger klubbens pressechef Andreas Kuhnt i dagens udgave af Ekstra Bladet.

- Skulle Leon Andreasen i fængsel, så kunne han jo ikke passe sit job, og det havde kompliceret tingene. Men når man begår en fejl, må man bøde for det. Leon er vores mand, og vi tror på at give folk en ekstra chance, siger Andreas Kuhnt.

188.000 kr. i bøde
Leon Andreasen fik ifølge Ekstra Bladets oplysninger en rekordbøde på 25.000 euro - 188.000 kr. - af Hannover 96 i sommer.

Den bøde fik han, fordi han havde forladt klubben uden tilladelse den aften, hvor han røg i totterne på Simon B.

- Det her får ikke indflydelse på karrieren. Jeg fik en kæmpebøde af Hannover, da det her skete, og så er den side afklaret, fortalte Leon Andreasen efter retssagen i går.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere