Retov med i 'hadets kamp' i aften

Martin Retov skal med Hansa Rostok møde St. Pauli, et af de helt store opgør for fansene i den tyske 2. bundesliga. - Der kommer ekstra tænding på, siger Retov

I aften skal Martin retov med Hansa Rostock ud i 'arvefjende'-opgør mod St. Pauli (Foto: Getty Images)
I aften skal Martin retov med Hansa Rostock ud i 'arvefjende'-opgør mod St. Pauli (Foto: Getty Images)

Martin Retov glæder sig til i aften.

Klokken 20.15 møder Hansa Rostok en af 'arvefjenderne', nemlig St. Pauli i den tyske 2. bundesliga.

- Vi er et stykke fra at spille med om oprykningen i år, men lige nu ligger vi midt i tabellen, og det er klubben tilfreds med. Der er altid ekstra tænding på, når vi møder St.Pauli. Det er en lidt speciel klub med nogle specielle fans. Man kan godt mærke på stemningen på stadion, at de forventer, at vi giver lidt ekstra i netop den kamp. De hader St.Pauli af et godt hjerte, og deres fans hader vist også vores lige så meget, så det bliver altid lidt ekstra tændt. Vi spillere har jo ikke noget imod hinanden, men på grund af stemningen på stadion er det klart, at vi også prøver at give publikum lidt ekstra. Sådan en kamp er altid sjov at spille, siger han til Eurosport 2, der viser kampen direkte.

Her er det den tidligere Hansa Rostock-spiller Thomas Rasmussen, der kommenterer kampen mellem de to hold.

- Rostock har ikke økonomien til at spille med om oprykning i år, så den nuværende midterplacering er foreløbig tilfredsstillende. Men det er klart, at når der så kommer de her kampe mod ærkefjenden, så forventer både klubben og fansene noget ud over det sædvanlige.

- St.Paulis fans er jo lidt specielle, og så er der nok også lidt modsætninger mellem den lille by Rostock og storbyen Hamburg. Jeg har selv spillet et par kampe mod dem, og det var altid sjovt, når der var lidt ekstra på spil. Så giver man automatisk lidt mere af sig selv, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere