Van der Vaart bankede konen

Sylvie van der Vaart skrider fra HSV-stjernen Rafael, der nytårsaften slog hende i gulvet foran en flok måbende gæster

Kort inden optrinnet lagde Sylvie (tv.) dette billede ud på sin Twitter-profil. Der lod alt til at være fryd og gammen. (Foto: Twitter)
Kort inden optrinnet lagde Sylvie (tv.) dette billede ud på sin Twitter-profil. Der lod alt til at være fryd og gammen. (Foto: Twitter)

De var kendt som Hamburgs Beckham-par, Sylvie og Rafael van der Vaart. Begge var de unge, smukke, glamourøse og havde succes - men nu er det slut, skriver den tyske avis Bild.

Tv-værten på RTL skrider fra fodboldstjernen, efter at Rafael nytårsaften slog hende i gulvet foran 10 måbende gæster. Nytårsfesten foregik i parrets enorme luksuslejlighed i Hamburgs Eppendorf-kvarter

- Det var meget dumt af mig. Jeg er en idiot. Jeg er meget ked af det. Det burde aldrig være sket, siger Rafael van der Vaart, der er playmaker i Frank Arnesens HSV.

Læs også:

Se også: Fodbold-fruen fræk som bare Fanden

Den 34-årige skønhed har taget konsekvensen og brudt med fodboldspilleren, men på trods af det voldelige optrin er det ikke det, der fylder i Sylvie van der Vaarts bevidsthed.

- Jeg har allerede tilgivet ham, siger hun og påpeger, at det ikke var den episode, der alene gav udslaget.

Læs også:

Se også: Rafael van der badeferie

- Vi er gledet fra hinanden gennem et stykke tid - det var en gradvis proces, der ikke var til at stoppe. Det lyder underligt, men vi elsker og respekterer hinanden. Men kærligheden var ikke længere stærk nok til at bygge en fælles fremtid på, siger hun.

Læs også:

Se også: Officielt: Arnesen henter van der Vaart

Rafael van der Vaart tager nu med HSV på træningslejr i Abu Dhabi og vil efter hjemkomsten kigge efter et nyt sted at bo. For Sylvie bliver boende i lejligheden med parrets 6-årige søn Damian.

1 af 2 Julen lod også til at være en tid, hvor van der Vaart-familien trivedes. Men åbenbart kun på overfladen. (Foto: Twitter)
2 af 2 Kort inden optrinnet lagde Sylvie (tv.) dette billede ud på sin Twitter-profil. Der lod alt til at være fryd og gammen. (Foto: Twitter)
1 kommentar
Vis kommentarer