Nu er Kjær chefen

Simon Kjær nyder tilliden fra sin træner

Kjær har fundet formen i Wolfsburg (Foto: AP)
Kjær har fundet formen i Wolfsburg (Foto: AP)

Den brasilianske stopper Naldo står noteret for 200 Bundesligakampe, men det er hans danske stopperkollega, der er forsvarschefen.

Sådan ser den succesrige cheftræner, Lorenz-Günther Köstner, situationen hos Wolfsburg. Klubben har slået en kolbøtte, siden Köstner kom til og Felix Magath blev sparket ud.

Se også:

Se også: Ny chef til Kjær og Kahlenberg

En af de største forandringer hos Köstner har været, at han har kaldt Simon Kjær ind i varmen. På fem uger er Simon Kjær groft sagt gået fra syndebuk til forsvarschef.

- Simon blev købt i Palermo som et af de absolut største forsvarstalenter i international fodbold til en ansvarsfuld position. Som ung spiller er det svært at tage lederrollen, når det ikke går godt for holdet, forklarer Lorenz-Günther Köstner og slår fast:

- Via sin erfaring i Roma er han modnet meget. Vores defensiv er stabiliseret meget de seneste uger, og det har Simon stor andel i, fastslår cheftræneren.

Simon Kjær erkender, han tager et større ansvar i dag. men det hænger i høj grad også sammen med den tillid, han har fået fra Köstner:

Se mere:

Se også: Kjær fik fuld spilletid i Wolfsburg-sejr

- Jeg har haft en god snak med Köstner. Han tager mig med på råd og lytter også til mine ideer. Det sætter jeg stor pris på, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Det har helt sikkert hjulpet på Simon Kjærs muligheder, at han i forvejen havde et godt forhold til den nye cheftræner, Lorenz-Günther, inden han overtog ansvaret.

- Jeg havde en periode på 14 dage, hvor jeg var nede at træne med andetholdet. Han må åbenbart kunne lide, hvad han har set. Jeg er i hvert fald meget glad for, at han viser mig den tillid nu, siger Simon Kjær og er stolt over udnævnelsen til forsvarschef:

- Det år, jeg havde i Rom, har betydet meget for min udvikling, ligesom den karruseltur, jeg har oplevet her i efteråret i Wolfsburg, har givet mig mental styrke. Jeg er i en situation nu, hvor jeg føler, jeg tager mere ansvar på banen, påpeger Kjær, der var på rundens hold i Kicker for tredje gang ud af fem mulige.

Se mere:

Se også: Hattrick til Kjær

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen