Bayern-stjerne risikerer flere års fængsel

Brasilianeren Breno er anklaget for alvorlig brandstiftelse med en strafferamme på op til 15 års fængsel.

Bayern Münchens brasilianske forsvarsspiller Breno risikerer at komme i fængsel i årevis, efter at anklageren ved retten i München har skærpet anklagerne mod ham til alvorlig brandstiftelse, skriver DPA.

I september sidste år brændte Brenos villa i München ned til grunden, og kort efter blev fodboldspilleren varetægtsfængslet, anklaget for at have været involveret i brandstiftelsen.

Se også: Dommer nægter at løslade Bayern-profil

Nu ligger anklageskriftet klar, og her beskyldes den unge forsvarer for med forsæt at have brændt sit hus ned.

Anklageren mener, Breno var beruset og brugte sprit eller benzin til at sætte sit eget hjem i flammer.

Se også: Fodboldstjerne flygtede ud af brændende hus

Skaderne på huset, som Breno sammen med sin familie havde lejet, løber op i omkring en million euro, svarende til 7,4 millioner danske kroner. Strafferammen for alvorlig brandstiftelse går fra minimum et års fængsel til maksimalt 15 år.

Bayern München har fra start støttet brasilianeren og betalte i efteråret 500.000 euro i kaution for at få ham på fri fod.

Se også: Bayern-spiller mistænkes for brandstiftelse

Den sydtyske storklub hentede i 2008 den dengang 18-årige Breno til Tyskland fra São Paulo i en handel, der kostede Bayern 12 millioner euro (88,8 millioner kroner efter dagens kurs), men det store gennembrud har forsvarstalentet aldrig fået.

Det er kun blevet til 20 ligakampe for Bayern og syv for Nürnberg, som han i en periode var udlejet til. Det er næsten et år siden, han senest optrådte i Bundesligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere