Uafgjort hjælper ikke Ståle

Köln fik kun uafgjort mod Werder Bremen, og Ståle Solbakken er fortsat en meget presset mand i domkirkebyen

Solbakkens Köln ligger fortsat under nedrykningsstregen. (Foto: AP)
Solbakkens Köln ligger fortsat under nedrykningsstregen. (Foto: AP)

Efter en turbulent uge havde Ståle Solbakken lørdag mulighed for at skabe en smule ro om sin position som træner for FC Köln, hvis han kunne styre sit nedrykningstruede mandskab til sejr hjemme mod Werder Bremen.

Men missionen mislykkedes for nordmanden, der ellers kunne se sine spillere levere en engageret indsats.

Meget går imidlertid galt for holdet i denne sæson, og det var typisk for et bundhold som Köln, at man kom bagud, første gang Werder Bremen overhovedet skød på mål.

Det var den svenske angriber Markus Rosenberg, der gjorde livet surt for den tidligere FCK-træner, men inden pausen fik den tunesiske back Ammar Jemal dog udlignet til 1-1.

Noget stort skridt væk fra bunden kan man bestemt ikke tale om, og spørgsmålet er nu, hvordan resultatet bliver modtaget i klubbens bestyrelseslokale, hvor Solbakkens fremtid var emnet for lange møder i sidste weekend.

I tabellens anden ende er der ingen forandringer, efter at både Borussia Dortmund og Bayern München vandt deres kampe lørdag. Dortmund var på den på papiret sværeste opgave i Wolfsburg, men løste den flot og vandt 3-1.

På lystavlen i Allianz Arena i München stod der 2-1, da dommeren havde fløjtet Bayerns kamp mod Augsburg af. Målmaskinen Mario Gómez lavede begge Bayern-mål og nåede dermed op på 39 træffere for klubben i alle turneringer i denne sæson.

Allernederst i tabellen begynder det efterhånden at se umuligt ud for Kaiserslautern, der ikke har fået udbytte af at skifte træner Marco Kurz ud med Krassimir Balakov.

Mod Hoffenheim, der ellers ikke har haft noget imponerende forår, tabte Kaiserslautern trods hjemmebane 1-2 og er isoleret i bunden.

Leon Jessen har bestemt ikke profiteret af Balakovs tiltrædelse og sad igen 90 minutter på bundholdets bænk, mens Jannik Vestergaard blev skiftet ind i pausen for Hoffenheim.

0 kommentarer
Vis kommentarer