Wendt: Jeg havde andre tilbud

FCK-spilleren Oscar Wendt skifter til Bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach på en treårig kontrakt

Oscar Wendt skifter fra FC København til tyske Gladbach på en fri transfer. (Foto: Claus Bonnerup)
Oscar Wendt skifter fra FC København til tyske Gladbach på en fri transfer. (Foto: Claus Bonnerup)

Oscar Wendt har været på vej ud af døren hos FC København i meget lang tid, og nu er aftalen endelig faldet på plads.

Den 25-årige svenske forsvarsspiller skifter til Borussia Mönchengladbach på en treårig kontrakt.

- Det er en fantastisk og traditionsrig klub. Mange skandinaviske spillere har spillet med stor succes i Mönchengladbach, og selvfølgelig håber jeg, at det vil fortsætte.

- Jeg havde også tilbud fra andre klubber, men jeg tror, at Borussia er det bedste valg for mig, siger Oscar Wendt, som skifter på en fri transfer.

Svenskeren får noget at arbejde med i Borussia Mönchengladbach, som lige akkurat klarede sig fri af nedrykning i sidste sæson.

Vigtig rolle
Den tyske Bundesligaklub har haft fokus på svenskerens gode spil i blandt andet Champions League i den seneste sæson.

- Oscar Wendt har spillet en vigtig rolle for FC København i Superligaen og i Champions League. Han havde flere gode tilbud, og vi er glade for, at han valgte os, siger klubbens sportsdirektør, Max Eberl, i en pressemeddelelse.

Den svenske back har tidligere optrådt for IFK Göteborg i den bedste svenske liga, og han spillet på det svenske landshold siden 2007.

Oscar Wendt kom til FC København i 2006, hvor han de første sæsoner levede en tilværelse i periferien af startopstillingen. De seneste tre år har Oscar Wendt imidlertid spillet en central rolle hos københavnerne under cheftræner Ståle Solbakken.

Tidligere har blandt andre Morten Skoubo, Thomas Helveg, Kasper Bøgelund og Mikkel Thygesen spillet i Borussia Mönchengladbach.

0 kommentarer
Vis kommentarer