Annonce:
Annonce:

Så er Simon Kjær Wolfsburg-spiller

Den danske landsholdsspiller har underskrevet en fireårig kontrakt med VfL Wolfsburg

Dieter Hoeness med Wolfsburgs nyindkøb, danske Simon Kjær. (Foto: VfL Wolfsburg)
Dieter Hoeness med Wolfsburgs nyindkøb, danske Simon Kjær. (Foto: VfL Wolfsburg)
Annonce:
Følg Fodbold

Så er den i hus.

Efter en sæson præget med rygter og flere rygter er Simon Kjærs nye klub en realitet.

Tyske VfL Wolfsburg har lokket den danske landsholdsspiller med en kontrakt, der løber til 30. juni 2014 - altså de næste fire sæsoner.

- Simon er ikke bare en god og aggressiv forsvarsspiller. Han er også sin unge alder til trods en stor personlighed, siger sportsdirektør Dieter Hoeness i en pressemeddelelse.

Den 21-årige dansker har været et særdeles varmt navn i transferrygtestrømmen de senere måneder, hvor Wolfsburg langt fra var den største og mest prominente klub, der udviste interesse.

- Skiftet (fra italienske Palermo, red.) er en chance for mig for at spille for en topklub. Jeg er overbevist om, at det for mig er det rigtige skridt at tage. Vi har et stærkt hold, der kan spille med om topplaceringerne, siger Kjær til klubbens hjemmeside.

Simon Kjær skiftede FC Midtjylland ud med US Palermo for to år siden. Sidste år debuterede han så for Danmark i den svære udekamp mod Sverige, mens det denne sommer som bekendt blev til VM-slutrundedebut for den blonde forsvarsspiller.

Han er tyskernes anden prominente indkøb denne sommer. Det ventes, at han skal danne makkerpar med Arne Friedrich, der er kommet til fra nedrykkerne Hertha Berlin. Friedrich har spillet samtlige seks tyske VM-kampe fra start til slut i Sydafrika.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: