Lothar: Tyskland burde skamme sig

Den tidligere Inter- og Bayern München klynker over manglende respekt for sin status

Lothar Matthäus har træner klubber i Østrig, Brasilien, Serbien og Israel, samt været ungarsk landstræner. (Foto: AP)
Lothar Matthäus har træner klubber i Østrig, Brasilien, Serbien og Israel, samt været ungarsk landstræner. (Foto: AP)

Lothar Matthäus er en af Tysklands bedste spillere gennem tiderne, men det får han ikke meget respekt for i hjemlandet, siger han i dag til den tyske avis Frankfurter Allgemeine Zeitung.

- I andre lande behandler de idolerne anderledes, og jeg er et idol i Tyskland. Det kan godt være, det lyder lidt smart, men næst efter Franz Beckenbauer er jeg den mest berømte, tyske fodboldspiller i verden.

- Tyskerne burde skamme sig over den måde, de behandler sådan et idol, siger 48-årige Matthäus, der som spiller førte Tyskland til VM-titlen i 1990, men som træner aldrig har stået i spidsen for klubber i hjemlandet - og kun med yderst beskeden succes i udlandet.

Matthäus siger, at tyske klubber anser ham for at være for meget Bayern München-fan og for tæt på den tyske tabloid-avis Bild til at ville give ham et job.

- De to ting er jeg beskyldt for helt uden grund. Jeg er hverken Bayern München eller Bild. Og de to er mine største problemer i Tyskland. Jeg håber, at en tysk klub vil stole på mig. Først da kan man dømme mig - er jeg god eller er jeg dårlig, siger den tidligere Inter- og Bayern München-stjerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere