Hamburg fik enkelt point i tæt kamp

Hamburger SV bevarede sin femteplads i den tyske Bundesliga efter en tæt udekamp mod VfL Bochum, der længe så ud til at snuppe alle point

HSV fik trods Ivica Olic' (t.h.) mål mod Bochum ikke de tre point. (Foto: Getty Images)
HSV fik trods Ivica Olic' (t.h.) mål mod Bochum ikke de tre point. (Foto: Getty Images)

Den tyske fodboldklub Hamburger SV var længe i vanskeligheder mod VfL Bochum i den tyske Bundesliga, men klubben kæmpede sig til 1-1. Hamburger SV holder dermed fast i sin femteplads i den tyske liga.

Bochums slovakiske angriber Stanislav Sestak scorede til 1-0 i slutningen af første halveg af kampen mod Hamburger SV, og hjemmeholdet var indtil midten af anden halveg på vinderkurs.

Men en anden østeuropæer sikrede dog det ene point til udeholdet, da den indskiftede kroatiske angriber Ivica Olic scorede til slutresultatet 1-1. VfL Bochum har nu ikke vundet i holdets seneste 11 kampe.

I en anden af søndagens kampe i den bedste tyske liga vandt VfB Stuttgart 2-0 hjemme over FC Schalke 04. Den tjekkiske midtbanespiller Jan Simak scorede til 1-0 for Stuttgart, mens Mario Gomez satte punktum med scoringen til 2-0. Det var hjemmeholdets første sejr i klubbens seneste seks kampe.