Ak og Veh i Stuttgart

Træneren, Armin Veh, der skaffede et sensationelt mesterskab til klubben er ikke længere god nok. Han blev fyret i dag efter nederlag til Wolfsburg

Først skaffede han mesterskabet. Så begyndte Stuttgart at tabe kampe igen, og så blev Armin Veh fyret. (Foto: Getty Images)
Først skaffede han mesterskabet. Så begyndte Stuttgart at tabe kampe igen, og så blev Armin Veh fyret. (Foto: Getty Images)

Den anden trænerfyring i årets Bundesliga blev en realitet i dag, da VfB Stuttgart bad Armin Veh om at pakke sit tøj.

Armin Veh havde ellers heltestatus i klubben efter, han i 2007 stod i spidsen for det hold, der hentede det tyske mesterskab til klubben, men i går blev tålmodigheden opbrugt, da Stuttgart tabte 1-4 til VfL Wolfsburg. Klubben indtager en skuffende 11. plads i ligaen.

- Der er smukke, men også svære stunder i fodbold. I aftes holdt vi et møde med Armin Veh, og vi nåede frem til det resultat, at der måtte ske noget nyt, siger Stuttgart-bossen, Erwin Staudt.

- Det var en meget svær beslutning, fordi vi er meget taknemmelige for det, som han har skabt her i de seneste tre år, siger Staudt.

Den tidligere landsholdsspiller, Markus Babbel, har med øjeblikkelig virkning overtaget jobbet som teamchef.

Stuttgart har med fyringen sluttet sig til Borussia Mönchengladbach, der var først med fyresedlen i år, da Jos Luhukay blev smidt på porten.