Beckenbauer vil udvise provoer

- Hvis jeg var dommer og blev behandlet sådan, ville vedkommende straks blive kylet af banen, siger Franz Beckenbauer om protesterne mod dommerkendelser i tysk fodbold

Det her må være mange spilleres værste mareridt: Franz Beckenbauer som fodbolddommer. (Foto: AP)
Det her må være mange spilleres værste mareridt: Franz Beckenbauer som fodbolddommer. (Foto: AP)

Franz Beckenbauer finder sig ikke i noget. Det ville han heller ikke gøre, hvis han var fodbolddommer. Han ville stange masser af rødt ud.

Den igennem mange år mest magtfulde mand i tysk fodbold er voldsomt irriteret over, at spillerne i tysk fodbold skal protestere over alle dommerkendelser, og vil gerne have gjort noget ved det.

- Signalværdien er en katastrofe. Vi har i ligaen brug for en anden, bedre opførsel overfor dommerne. Det kan ikke være rigtigt, at alle skal blande sig i den mindste aktion. Spiller, træner, lovbryder. Med en sådan opførsel får dommeren også publikum på nakken, skriver Kaiser Franz i sin klumme i Bild.

Beckenbauers udbrud kommer efter en weekend, hvor ikke mindst Dortmund-træner Jürgen Klopp gjorde sig uheldigt bemærket ved at brøle en dommer ind i ansigtet.

- Hvis jeg var dommer og blev behandlet sådan, ville vedkommende straks blive kylet af banen. Vi må give opmanden mere respekt. Med røde kort! opfordrer den stramtandede Kaiser.