Hoffenheim leverede ny målfest

Oprykkerne fra Hoffenheim holdt fast i førstepladsen i Bundesligaen med en 4-1-sejr over Karlsruhe i en spillerunde, hvor flere tophold satte point til

Vedad Ibesevic er ustoppelig for tiden. I dag scorede han to gange for Hoffenheim. (Foto: Getty Images)
Vedad Ibesevic er ustoppelig for tiden. I dag scorede han to gange for Hoffenheim. (Foto: Getty Images)

Hoffenheim lagde lørdag afstand til flere af konkurrenterne i toppen af Bundesligaen, da oprykkerne hjemme på Carl-Benz-Stadion besejrede Karlsruhe med 4-1. Sejren faldt samtidig med, at Hamburger SV og Hertha Berlin satte point til i topstriden.

Igen havde den bosniske angriber Vedad Ibesevic en afgørende fod med for Hoffenheim, der fører ligaen med et point ned til Bayer Leverkusen på andenpladsen. Ibesevic scorede således to gange og er nu oppe på 13 træffere for Hofffenheim.

Mens oprykkerne buldrer af sted, så nappede Bayern München holdets fjerde sejr i træk. Denne gang blev Arminia Bielefeld med Jonas Kamper på banen sendt hjem fra Allianz Arena med et nederlag på 1-3, og sydtyskerne kravlede dermed op på ligaens tredjeplads.

Lørdagens resultater gav flere ændringer. Værst gik det ud over Hertha Berlin, der gæstede Werder Bremen og blev sendt hjem med en lussing på 1-5. Hamburger SV tabte med 0-3 ude til Hannover, og indtager nu Bundesligaens femteplads.