Tyskere enige med Arsenal: Beslut dig, Bendtner!

Meld ud: Frankfurt og Arsenal er enige – nu skal Nicklas Bendtner se at beslutte, hvad han vil med fremtiden

Nicklas Bendtner skal snart til at beslutte sig (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner skal snart til at beslutte sig (Foto: Lars Poulsen)

Hvad vil du, Bendtner?

Det er nu, du skal beslutte dig.

Det er slut med at leje turist og feriedreng. Nu starter alvoren for den 25-årige angriber, der ikke har scoret på et klubhold i 14 måneder.

Træningsopstarten begynder i disse dage i flere udenlandske klubber. Det gælder således også i Frankfurt, som er en af de varmeste bejlere til danskeren.

Hver dag bringer vi dagens hotteste rygter og bekræftede historier. Følg med hele sommeren (Foto: AP/eb.dk) Intl. fodbold - 2. sep. 2013 - kl. 15:21 FAKTA: Transfervinduet som det forløb minut for minut

Ekstra Bladet kan således i dag via særdeles velinformerede tyske pressekilder løfte sløret for, at Arsenal og Frankfurt allerede er blevet enige om en handel.

Frankfurts sportschef, Bruno Hübner, var således i sidste måned en tur forbi Arsenals træningsanlæg, hvor han på et møde med manager Arsène Wenger fik forhandlet alle de økonomiske betingelser på plads for en handel mellem de to klubber.

Se også: Bundesliga-boss: Vi taler seriøst med BendtnerSe også: Derfor sender Frankfurt Bendtner på standby

Sæt i gang

Sagt med andre ord: Frankfurt og Arsenal har været enige meget længe. Nu er det kun op til Nicklas Bendtner at beslutte sig.

Vil han spille i Frankfurt? Eller vil han bare spille fransk klovn?

Det er knap tre uger siden, at Nicklas Bendtner i forbindelse med sit velgørenheds-arrangement i barndomsklubben på Amager glad og smilende stod frem og proklamerede:

– Arsenal er blevet enig med fem klubber, så nu er det op til mig at træffe et valg. Gerne inden for de næste 14 dage, da jeg derefter skal ud at rejse. Det er gode klubber, hvor jeg mere eller mindre har talt med træneren i alle sammen.

Det sagde Nicklas Bendtner 10. juni her i spalterne.

Tiden løber ud

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Frankfurt, der skal spille Europa League i den kommende sæson, ikke tænkt sig blot at vente på, at tidspunktet passer for Nicklas Bendtner.

Tyskerne har så vidt vides endnu intet set eller hørt til danskeren. Han har ikke været på besøg i klubben for at se på forholdene eller via sin agent forhandlet personlige forhold.

Frankfurt sætter sig ikke tilbage i stolen og venter, til tidspunktet passer den 25-årige dansker.

Klubben har allerede sonderet markedet for et alternativ. Tjekken Vaclav Kadlec, der menes at koste 2,5 mio euro (18,7 mio. kr.), er et stort talent og kan snuppe pladsen i forreste linje hos den ambitiøse klub, der var sæsonens store overraskelse i sidste sæson.

Frankfurt, der i sidste sæson var oprykkere, sluttede på en imponerende sjetteplads i Bundesligaen.

Daniel Agger topper listen over de bedst lønnede danske spillere i Premier League. Foto: Kieran McManus Sport og Spil Her er listen: Så meget tjener de danske PL-stjerner

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen