Pierre-Emile Højbjerg i Bayern til 2016

Pierre-Emile Højbjerg har byttet sin ungdomskontrakt med Bayern München ud med en profkontrakt. Den nye aftale løber til sommeren 2016.

Pierre-Emil Højbjerg har lavet proff-kontrakt med Bayern. (Foto: Henrik Schou)
Pierre-Emil Højbjerg har lavet proff-kontrakt med Bayern. (Foto: Henrik Schou)

Pierre-Emile Højbjerg og Bayern München har forlænget samarbejdet, der nu løber frem til sommeren 2016. Hans hidtidige aftale var en ungdomskontrakt, og da han fyldte 18 år den 5. august, gik han og hans agent i dialog med Bayern om en profkontrakt.

Den blev forseglet for et par uger siden, og Højbjerg har dermed fået en forbedret kontrakt og en aftale, der gælder et år mere, end den aftale, som han lavede med klubben sidste år.

- Vi har lavet en ny aftale med Bayern München, der har givet Pierre en profkontrakt, der gælder til sommeren 2016, siger agent Kai Lerby, søn af- og kompagnon til Søren Lerby, til tipsbladet.dk.

Se også: Højbjerg med i Bayerns CL-trup

Dermed er Pierre-Emile Højbjerg medlem af Bayerns førsteholdstrup på lige fod med stjerneholdkammerater som Franck Ribery, Arjen Robben og Bastian Schweinsteiger.

Senest har Højbjerg dog været ude med en skade, idet han den 3. august blev sparket ned i en reserveholdskamp for Bayern mod Greuther Fürth. Han fik sit ene ben i gips og blev dermed sat tilbage i forhold til holdkammeraterne i opstarten til sæsonen. Højbjerg har derfor endnu ikke været på banen i en officiel kamp for Bayerns førstehold under den nye træner Pep Guardiola.

Pierre-Emile Højbjerg skiftede fra Brøndby til Bayern München i sommeren 2012, men gjorde det allerede i sin første sæson for storklubben det så godt, at han fik to optrædener i Bundesligaen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen