Kvist og co. knust i Dortmund-maskinen

Robert Lewandowski scorede hattrick, da Dortmund tævede VfB Stuttgart med 6-1 og strøg til tops i Bundesligaen

Foto: AP/Frank Augstein
Foto: AP/Frank Augstein

Trods en drømmestart med 1-0-føring efter 13 minutters spil, blev William Kvist og co. fra VfB Stuttgart kørt fuldstændig over af et - i hvert fald efter pausen - sprudlende Dortmund-mandskab i fredagens Bundesligakamp.

Sidste sæsons nummer to i både Bundesliga og Champions League vandt på hjemmebane med hele 6-1 over Stuttgart, der led klubbens første Bundesliganederlag under den nye træner, Thomas Schneider.

Se også: Medier: Dortmund henter Real-flop

Ikke mindst Robert Lewandowski var hård ved gæsterne med et hattrick på knap 20 minutter i anden halvleg, da Dortmund gik fra pauseføringen 2-1 til 5-1, før indskiftede Pierre-Emerick Aubameyang på et frækt lob gjorde det til slutresultatet 6-1.

I første halvleg headede den tunesiske landsholdsforsvarer Karim Haggui gæsterne foran på et flot flyvende hovedstød, men mindre end ti minutter senere var Stuttgart alligevel bagud.

Se også: Jürgen Klopp forlænger med Dortmund

Først udlignede græske Sokratis på hovedstød, og så satte Marco Reuss føringsmålet ind, da han satte sig igennem på kanten af feltet. Og derefter stod der Dortmund - og Robert Lewandowski - på det meste.

William Kvist spillede alle 90 minutter for VfB Stuttgart, men blev som de øvrige holdkammerater spillet ud af banen i anden halvleg.

Med sejren overtog Dortmund førstepladsen i Bundesligaen fra Bayern München, der dog med sejr ude over Hoffenheim lørdag kan generobre førstepladsen. Stuttgart faldt med afklapsningen en enkelt plads tilbage til nummer ni.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere