Götze: Det var en svær situation

Det blev selvfølgelig Mario Götze, der blev den afgørende spiller for Bayern München på Signal Iduna Park lørdag aften, men det var svært for Götze at komme tilbage til Dortmund og spille mod gamle venner

Bayern München tog et stort skridt mod mesterskabet, da de slog Borussia Dortmund lørdag aften. De skulle helt hen til det 66. minut, før de kom på måltavlen, og det var selvfølgelig indskiftede Mario Götze, der indtog rollen som målscorer på sin gamle hjemmebane.

Götze skiftede i sommer fra Dortmund til Bayern, og da han kom ind i det 56. minut var det til en stor pibekoncert fra de fans, der engang holdte så meget af ham.

- Det er selvfølgelig ikke nogen behagelig situation at blive skiftet ind, når man bliver buhet ud af et helt stadion, siger Mario Götze til Ruhr Nachrichten.

Bayern München vandt med 3-0, men måtte altså langt hen i anden halvleg, før de fik deres første mål. Ciffermæssigt blev det en relativt sikker sejr, men sådan oplevede Götze slet ikke kampen.

- Vi vidste, at det ville blive en meget, meget svær kamp. Vi vidste, at det ville blive en meget, meget emotionel kamp. Som hold gjorde vi det rigtig, rigtig godt, siger Götze, der efter kampen uddelte krammere til sine tidligere holdkammerater.

- Selvfølgelig var de skuffede. De er alle mine gode venner, for jeg har spillet med dem i lang tid.

Bayern München har fire point ned til Leverkusen på Bundesligaens andenplads og syv point ned til Dortmund, der nu bare er tre point foran Gladbach på fjerdepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere