Bayern barberede Braunschweig

Arjen Robben scorede begge Bayern Münchens mål i 2-0-sejren over Braunschweig

Arjen Robben scorede begge mål, da Bayern München slog Braunschweig 2-0 (Foto: AP)
Arjen Robben scorede begge mål, da Bayern München slog Braunschweig 2-0 (Foto: AP)

Arjen Robben var Bayern Münchens skarpeste blad i barberkniven, da oprykkerne fra Braunschweig gæstede Allianz Arena. Hollænderen lavede begge Bayerns mål i 2-0-sejren. 

Allerede efter to minutter, var Robben på pletten og bragte Bayern i front 1-0. Og hollænderens halvleg blev kun endnu bedre en halv time senere, hvor han scorede til 2-0. 

Var det blevet til flere Bayern-basser, havde danske Pierre-Emile Højbjerg muligvis fået lov at få chancen. Midtbanespilleren var med på bænken for Guardiolas mandskab, der dog ikke scorede mere end de to mål i kampen. I den anden ende lukkede de dog heller ikke nogen ind.  

Med sejren har Bayern nu 38 point på førstepladsen i Bundesligaen. Fire point efter ligger Bayer Leverkusen, der slog Nürnberg med 3-0 i dag. 

På tredjepladsen ligger Dortmund med 31 point. Jürgen Klopps drenge vandt på udebane 3-1 over danskerklubben Mainz, der havde Nicki Zimling med fra start, men han blev skiftet ud midt i kampen. Bo Svensson så hele kampen fra bænken. 

Og i Hoffenheim havde Jannik Vestergaard også taget plads på bænken i hele kampen, hvilket han efterhånden må være ved at vænne sig til, da danskerklubben spillede 4-4 med Werder Bremen.