Guardiola græd over kræftsyg dansker

Bayern-træner i tårer da stortalentet Pierre-Emile Højbjerg fortalte om sin alvorligt syge far

Pierre-Emile Højbjerg fik støtte fra selveste Pep Guardiola, da han for tre måneder siden fik at vide, at hans far var blevet ramt af kræft i maven.

- Guardiola kaldte mig ind og sagde: 'Jeg har hørt det om din far, jeg er utrolig ked af det. Lad os lige tale sammen,' fortæller den store danske Bayern-talent i et interview med DR.

- Så begyndte jeg lige pludselig at græde og sagde, jeg var rådvild og bange. Så sagde han til mig: 'De mennesker, du holder allermest af og som står dig nærmest, dem skal du holde fast i, selvom det koster lidt på arbejdspladsen.'

- Og så begyndte han at græde og vidste ikke, hvad han skulle sige, forklarer den 18-årige dansker i interviewet, hvor han optræder rørt, men fattet trods de alvorlige omstændigheder.

- Uanset, hvad det var, så står han og klubben altid til rådighed, lød udgangsreplikken fra den store Bayern-træner ifølge Pierre-Emile Højbjerg.

Løftet blev holdt, da Bayern-præsident Uli Hoeness trådte til, og fik farmand Christian Højbjerg fløjet til særundersøgelser i München. Og assistancen har vendt sygdommen fra en stensikker dødsdom til begrundet håb om helbredelse.

- Ind til for halvanden uge siden sagde lægerne, at det bliver svært. Nu siger de så, der er en realistisk chance for, at han kan overleve, fortæller Pierre-Emile Højbjerg.

Han blev i foråret den yngste spiller nogen sinde, der har spillet for Bayern München i Bundesligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer