Nürnberg overvejer dansk stortalent

Bayern München har flere gange tidligere sendt reserver til Nürnberg med succes, og danske Pierre-Emile Højbjerg kan måske blive den næste.

Nürnberg kigger mod München og overvejer at leje det danske stortalent Pierre-Emile Højbjerg (Foto: Henrik Schou)
Nürnberg kigger mod München og overvejer at leje det danske stortalent Pierre-Emile Højbjerg (Foto: Henrik Schou)

Nürnberg har blot fået otte point i denne sæson og har endnu ikke vundet en kamp i Bundesligaen.

De har forlængst skiftet træner Michael Wiesinger ud med Gertjan Verbeek, hvilket ikke har hjulpet spor.

Næste medicin er aktiv dødshjælp på januars transfermarked, og her kan Bayern München meget vel komme til at give naboerne en hjælpende hånd endnu engang.

Bayern har tidligere med succes sendt Mehmet Ekici, Andreas Ottl og Breno til Nürnberg på lejeaftaler. Aftalerne førte til gennembrud i Bundesligaen, og måske kan en dansker blive den næste i den række.

I hvert fald foreslår tyske Tageszeitung München, at Nürnberg kigger mod München i jagten på nye spillere, og Højbjerg bliver sammen med de øvrige reserver Mitchell Weisser og Julian Green bragt i spil til en januar-udlejning til dumpekandidaterne fra Nürnberg.

Se også: Højbjerg brød sammen: Bayern-boss reddede kræftsyg far

Om det forestående transfervindue siger sportsdirektør Martin Bader:

- Vi vil ikke ligge på den lade side til vinter. Vi arbejder dag og nat og har en lang liste med forskellige spillere til alle dele af holdet, siger Bader til Kicker.

Pierre-Emile Højbjerg gav overfor tipsbladet.dk i november udtryk for, at det kunne være en mulighed at blive lejet ud, men at han også fortsat ser det som udviklende at træne med verdens bedste spillere fem gange om ugen.

Den 18-årige dansker fik to Bundesliga-kampe i sidste sæson, men har endnu sin første kamp i denne sæson til gode. Den kan måske komme i morgen aften i pokalturneringens 1/8-finale mod Augsburg.

0 kommentarer
Vis kommentarer